9. ročník je v cíli Tri Klub Příbram
TŘI DŮLEŽITÉ MAPY: NOVÁ TRASA, OBJÍŽĎKY, ZÁZEMÍ

Kudy se poběží? Kudy povedou objízdné trasy pro auta? Kde budou záchody a občerstvovačky?

MAPA #1: Trasa závodu

Start i cíl bude na náměstí T. G. Masaryka v Příbrami. Na tomto místě bude rovněž prezence, kde si budete moci vyzvednout své startovní čísla a měřící čipy, nebo se na poslední chvíli přihlásit a zaplatit startovné.

Oproti prvním ročníkům jsme letos připravili zbrusu novou trať. Má menší převýšení, takže by měla být rychlejší.

MAPA #2: Objízdné trasy pro automobily

Hlavní půlmaratonský závod (jednotlivců i štafet), který startuje v sobotu 8. června, se poběží částečně po silnici, kde bude omezený dopravní provoz. Upozorňujeme proto řidiče na objízdné trasy.

V daných místech prosím dbejte instrukcí od městské policie či pořadatelů závodu. Děkujeme za pochopení!

MAPA #3: Zázemí a další info

Kde bude registrace (vyzvednutí startovního čísla, registrace na závod na místě)? Kde bude k dispozici občerstvení? Kde budou toalety?

Odpovědi na všechny tyto otázky byste měli vyčíst snadno z následující mapy. Pokud byste přesto měli jakékoli doplňující otázky, neváhejte se na nás obrátit - například nám můžete poslat zprávu přes Facebook, snažíme se reagovat v řádu max. několika hodin.

Fotogalerie K článku

Partneři projektu

Příbramský půlmaraton - Příbramský půlmaraton - Příbramský půlmaraton - Příbramský půlmaraton - Příbramský půlmaraton - Příbramský půlmaraton - Příbramský půlmaraton - Příbramský půlmaraton - Příbramský půlmaraton - Příbramský půlmaraton - Příbramský půlmaraton - Příbramský půlmaraton - Příbramský půlmaraton -